Bekijk onze serres in onze showroom in Schiedam

Voor een goed advies en uitgebreide informatie staan wij u graag te woord. Wanneer u Zonneranda bezoekt vertellen wij u alles over onze serres en mogelijkheden. Neem een foto mee van uw huis en wij kunnen u nog beter helpen bij het kiezen van de juiste serre of aanbouw. Neem vooral ook een kijkje in onze werkplaats. Hier krijgt u een indruk van de diverse bouwprocessen. U ziet hier bijvoorbeeld hoe wij een aluminium schuifpui produceren en in welke kleuren en afmetingen dit allemaal mogelijk is.

Wij ontvangen u graag in onze showroom in Schiedam. Deze is gelegen aan afslag 11 van de A20, op een kwartiertje rijden van het centrum van Rotterdam. Doordeweeks zijn wij tijdens kantoortijden geopend, ’s avonds en op zaterdag ontvangen wij u graag op afspraak. U bent van harte welkom om de serre van uw dromen te vinden, voor een goed advies en voor een heerlijk kopje koffie.

U kunt ook een afspraak maken met een medewerker van Zonneranda en komt bij u op bezoek voor een vrijblijvend gesprek. Uw wensen, sfeer en vormgeving van de aanbouw zijn bepalend voor de oplossing die wij bieden. U ontvangt na dit bezoek spoedig een offerte, specifiek gemaakt voor uw nieuwe serre, uitbouw of veranda.