Onze ervaring is uw toekomst

Zonneranda en Serre 2000 zijn namen met een lange traditie in de serre branche, Het huidige management heeft als familiebedrijf al meer dan 25 jaar ervaring in het maken van luxe serres.

De familie Helderman begon hun bedrijf in 1990 in Maassluis, toen werden alleen nog rechte serres gebouwd. In de loop van de tijd hebben wij ons als serre specialist verder ontwikkelt in het fabriceren en monteren van serreschuifdaken, veranda’s, vouw- en schuifpuien behoren nu ook tot onze specialiteiten.

De crisistijd was voor ons ook een moeilijke periode, de merknaam Serre 2000 werd samengevoegd met het bedrijf Zonneranda. Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en zijn er trots op dat wij recent en met succes een volledig nieuw serre-systeem ontwikkelden. Met dit innovatieve schuifsysteem kunnen wij de komende jaren de markt te bedienen.

Isolatie, gemak en energiebesparing wordt steeds belangrijker voor de consument. Bij de ontwikkeling van nieuwe serre-systemen houden wij hier goed rekening mee. Onlangs bouwden wij ons nieuwe serre-systeem in de mooie horecagelegenheid Timber in het winkelcentrum Stadshart in Zoetermeer, dit is zeker een kijkje waard. Met innovatief maatwerk bouwen wij serres van hoge kwaliteit voor een concurrerende prijs. Onze slogan is en blijft: “Onze ervaring is uw toekomst!”.