Warmtebehoud met uitstraling

Zonneranda is van mening dat aluminium ideaal bouwmateriaal is voor uw serre of uitbouw. Door de geïntegreerde thermische onderbreking is de isolatiewaarde van aluminium groot, u verliest zo min mogelijk warmte. Ook voorkomt aluminium zogenaamde koudebrug condensatie. Zo zult u niet snel een vochtprobleem in uw serre of erker hebben. De sterke doch ranke profielen zorgen ervoor dat uw serre met relatief weinig dakprofielen en grote glasoppervlakten een prachtige uitstraling heeft.

Veilige aluminium erkers, serres en (schuif)puien
U wilt niet alleen een prachtige pui, deze moet ook inbraakveilig zijn. Zonneranda beschikt over de kennis en de materialen om dit te leveren. Kom gerust langs en laat u informeren over onze sluitingsystemen en inbraakwerende beglazing. Wij geven u graag uitgebreide informatie over veiligheid van uw aluminium aanbouw.

Duurzaam en onderhoudsarm in vele kleuren
De keuze voor aluminium is een keuze voor het leven, de levensduur van aluminium is indrukwekkend en daarnaast is de aluminium serre uiterst onderhoudsvriendelijk.

Door de aangebrachte laklaag is het aluminium bestand tegen alle weersomstandigheden en behoeft het slechts minimaal onderhoud. De gemoffelde profielen zijn in alle ST- en RAL-kleuren verkrijgbaar. Natuurlijk kunt u voor de binnen- en buitenzijde van uw aanbouw verschillende kleuren kiezen, dit noemen wij bi-color.